Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /web/com/www.beamonfosbury.com/wp-includes/compat.php on line 502 Warning: A non-numeric value encountered in /web/com/www.beamonfosbury.com/wp-includes/functions.php on line 64 Jobb

Relationer = lycka

Vi söker två drivna säljare som vill hjälpa oss skapa relationer mellan människor som inte visste att de behövde varandra. BEAMON FOSBURYs vision är att se fruktsamma relationer mellan sponsorgivare och mottagare som inte redan upptäckt varandra.

När vi har gjort vårt jobb har båda parter vunnit. För att lyckas behöver vi dig med erfarenhet av relationsskapande försäljning på provisionsbasis och en förmåga att driva till avslut. Vi värdesätter personlighet framför erfarenhet. Kemi framför kön och härkomst.

Hör av dig till Benny Nyberg, VD på BEAMON FOSBURY, för att veta mer om tjänsten.

BENNY@BEAMONFOSBURY.COM
Telefon: 073-428 19 48.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg.

BEAMON FOSBURY ingår i Nowagruppen, som är en koncern bestående av 9 företag, alla verksamma inom kommunikation. Ett av våra fokusområden är E-sport och vi har förmånen att ha upprättat ett spännande samarbete med Dreamhack som många företag visat intresse för.

För mer information, besök nowagruppen.se.